BMW şi Volkswagen își lansează propriul „program Rabla”. Reducere de până la 2000 de euro la achiziția unei mașini noi cu emisii reduse

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

BMW a anunțat oficial că va introduce un program la nivel european, prin care le va oferi o reducere de până la 2000 de euro celor care se orientează spre un model ecologic comercializat de marca germană sau de marca Mini.

„Proprietarii de automobile diesel care îndeplinesc standardul Euro 4 sau mai puţin vor beneficia de un bonus de mediu de până la 2.000 € (suma depinde de modelul cumpărat) atunci când îşi schimbă automobilul şi cumpără un BMW sau MINI nou. Noul model ales trebuie să fie un BMW i3, un hybrid plug-in sau un automobil diesel EU6 cu emisii CO2 de până la 130 g/km (în NEDC)”, se arată într-un comunicat al BMW.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Conform mărcii germane, programul va începe în luna august și se va derula cel puțin până la finalul acestui an.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Şi grupul Volkswagen a anunțat un program asemănător, dar care se va derula însă exclusiv în Germania.

Potrivit comunicatului oficial publicat pe site-ul de presă al constructorului german, programul de trade-in va viza clienții mărcilor Volkswagen, Audi, Seat, Skoda și Porsche care dețin mașini Euro 1 – Euro 4 și care se orientează spre mașini noi Euro 6 ale acelorași mărci.

sursa: auomarket.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419