Rămâi conectat

Curier Județean

Bloc social cu 16 apartamente la Ocna Mureș: Primăria caută diriginte de șantier

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bloc social cu 16 apartamente la Ocna Mureș: Primăria caută diriginte de șantier

Primăria Ocna Mureș a lansat marți, 19 iulie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru achiziția de servicii de dirigenție de șantier pentru construcție bloc social pe str. G. Barițiu, nr.1 din orașul Ocna Mures, jud.Alba. Valoarea totală estimată a investiției este de 36.081,06, fără TVA.

Prin intermediul proiectului se urmărește îmbunătățirea condițiilor de locuit, prin construirea de două clădiri cu locuințe sociale cu regim de înălțime S+P+2E+M și un număr de 16 apartamente fiecare, care să asigure condiții decente de locuire persoanelor defavorizate din oraș și favorizeze premisele creșterii incluziunii sociale la nivel comunitar.

Blocul va conține următoarele spații:

– subsol – 24 de boxe de depozitare

– parter – hol de acces în scară, hol, scară, cameră pentru cărucioare cu o suprafață utilă de 4,69 mp, un apartament cu o cameră cu suprafața utilă de 39,86 mp (hol, cameră de zi, bucătărie, baie, cămară și un balcon), 3 apartamente cu două camere cu suprafața utilă de 52,76 mp (cameră de zi, dormitor, bucătărie, baie, cămară, hol și două balcoane)

– etajele 1, 2 și mansarda – hol, scară, 4 apartamente cu două camere cu suprafața utilă de 52,57 mp (cameră de zi, dormitor, bucătărie, baie, debara, cămară și două balcoane).

Durata de realizare a investiției este de maximum 21 de luni de la data emiterii ordinului de incepere a lucrărilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea