Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Blăjeanca Mihaela Blaga (CSU Alba Iulia), locul 6 la Campionatul Balcanic din Serbia

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Mihaela Blaga, atletă din Blaj legitimată la CS Universitatea Alba Iulia, a terminat pe poziția a 6-a a probei de 3.000 de metri obstacole din cadrul Campionatului Balcanic de Atletism pentru Seniori, competiție ce se dispută în Serbia,  la Kraljevo.

A fost ultima cursă a sportivei pregătită de Cristina Man înaintea Campionatelor Europene de Atletism Under 20, competiție care se va desfășura în Jerusalim (Israel), în perioada 7-10 august.

Sportiva din Alba, debutantă la acest nivel s-a clastat locul al 6-lea, cu rezultatul 10:15.97, podiumul fiind ocupat de Luiza Geca (Albania, timpul 9:21.53) și reprezentantele Turciei Tugba Guvenc (9:29.75) și Semra Karaslan (9:47.76)

În acest an Mihaela Blaga, sportivă de 19 ani, și-a depășit în 4 rânduri recordul personal, ultima dată, în urmă cu o săptămână, la Craiova, când a realizat timpul 10:08.53, cu 12 secunde mai bun decât precedentul. Anul trecut, în Columbia, la Cali, în aceeași probă, din postura de debutantă la Campionatele Mondiale, atleta din „Mica Romă” s-a clasat pe locul 14.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”! Performanță extraordinară a juniorilor de la CSM Unirea Alba Iulia, echipa din Cetatea Marii Uniri calificându-se în finala Campionatului Under 19! Ultimul act se va desfășura marți, 28 mai, la Buftea (sau Mogoșoaia), adversar fiind Dinamo, care a eliminat, tot după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea