Rămâi conectat

Actualitate

BLAJ: Scandal în spațiul public, între vecini alcoolizați

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un conflict în care erau implicate două familii din Blaj a fost aplanat luni, 12 noiembrie a.c., de un echipaj de jandarmerie.

Incidentul a fost semnalat prin apel la 112. În scurt timp la faţa locului a ajuns o subunitate de intervenţie din cadrul Secţiei de Jandarmi Blaj, care a constatat că doi bărbaţi, ”capii de familie”, îşi adresau reciproc injurii şi expresii jignitoare. Din primele verificări s-a stabilit că motivul scandalului a fost o cale comună de acces, disputată de mai mult timp, iar ieri, pe fondul consumului excesiv de alcool, aceste neînţelegeri s-au acutizat. Scandalul avea loc într-un spaţiu public, la acesta asistând atât trecători cât şi rude, printre care şi minori.

Intervenţia fermă a jandarmilor a prevenit escaladarea violenţei şi apariţia pe acest fond a unor fapte de natură penală. Cei implicaţi în incident – M.Ioan ( 32 de ani) şi R.Sorin ( 56 de ani) – au primit recomandarea ca pe viitor să apeleze la căi legale pentru rezolvarea diferendelor, iar pentru comportamentul avut au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 500 de lei”, precizează Cosmin Jurcoveț, reprezentantul IJJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Condițiile de acordare a burselor pentru elevi se schimbă: Prezența la școală și media la purtare, criterii eliminatorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Condițiile de acordare a burselor pentru elevi se schimbă: Prezența la școală și media la purtare, criterii eliminatorii Un proiect de ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea Legii învățământului preuniversitar nr. 198/2023 și a Legii învățământului superior nr. 199/2023 schimbă condițiile de acordare a burselor pentru elevi. Astfel, în anul școlar 2024/2025 prezența și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea