Rămâi conectat

Actualitate

BLAJ: Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, sărbătorite de primărie

Alexandra Mates

Publicat

în

Primăria municipiului Blaj va sărbători şi în acest an cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie
Administraţia va organiza o ceremonie de premiere a cuplurilor cu domiciliul stabil în Blaj care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Manifestarea se află anul acesta la cea de-a V-a  ediţie, până în prezent administraţia publică locală sărbătorind sute de cupluri care au depăşit 50 de ani de căsătorie.

Acordarea premiului de fidelitate şi a diplomei care marchează o jumătate de veac de căsătorie se va face într-un cadru festiv în prima jumătate a lunii mai, eveniment la care va participa şi primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Ne-am făcut o datorie din omagierea cuplurilor care constituie un model de viaţă pentru tinerele perechi din ziua de astăzi. Sărbătoriţii noştri ne-au demonstrat an de an ce înseamnă să ai puterea de a merge înainte mereu, cu optimism timp de o jumătate de secol. Celebrarea lor este o sărbătoare veselă, pozitivă şi nu în ultimul rând o pildă de înţelepciune„, a declarat primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Cuplurile care au 50 de ani de căsătorie sunt rugate să se prezinte la Primăria Municipiului Blaj cu copii după cărţile de identitate şi certificatul de căsătorie până în dată de 30 aprilie 2013.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea