Rămâi conectat

Ştirea zilei

Blaga, despre Tăriceanu și Băsescu: Se străduiesc să pescuiască în ape tulburi; ALDE și PMP, partide de căzături

Dragoş Suciu

Publicat

în

Copreședintele PNL Vasile Blaga a afirmat, sâmbătă, la Alba Iulia, că Traian Băsescu și Călin Popescu Tăriceanu se străduiesc ”să pescuiască în ape tulburi”, iar PMP și ALDE sunt ”partide de căzături” pentru că așteaptă nemulțumiri în ”marele PNL”.

Blaga Hava Gorghiu01

Liderul PNL Vasile Blaga a afirmat, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, la lansarea candidaților PNL din județ, că adversarul politic al PNL este PSD, iar ”restul nu contează”, precizând că aceasta nu e aroganță.

”Mâine mai vine aici un șef de partid (n.a. Traian Băsescu). Sunt doi domni (n.a. Tăriceanu și Băsescu) care tot vorbeau de necesitatea unificării dreptei. Și o puteau face domniile lor în 2005. Şi aşa s-au străduit amândoi să unifice dreapta încât după ce ne-am hotărât noi chiar să o unificăm, fiecare și-a tras partid, unul de la perdea şi altul de acasă. Şi acum se străduiesc amândoi să pescuiască în ape tulburi”, a spus Blaga.

Copreședintele PNL a adăugat că orice vot care nu merge la PNL din partea dreptei va merge indirect la PSD, precizând, din nou, că ”asta nu e aroganță”.

”Sunt partide de căzături pentru că aşteaptă nemulţumiri în marele PNL în speranţa că dacă un pedelist s-o fi supărat pe PNL să meargă la PMP şi dacă un penelist s-a supărat pe PNL să meargă la ALDE. Nu vor avea noroc în viaţă”, a mai afirmat Blaga.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Digurile de apărare împotriva INUNDAȚIILOR de la Sântimbru: Cea mai complexă acțiune de construire din județul Alba, în urma catastrofei naturale din 1998, care a afectat comuna

Ziarul Unirea

Publicat

în

Digurile de apărare împotriva INUNDAȚIILOR de la Sântimbru: Cea mai complexă acțiune de construire din județul Alba, în urma catastrofei naturale din 1998, care a afectat comuna Digurile de apărare împotriva inundațiilor de la Sântimbru au fost ridicate în urmă cu 26 de ani, în 1998, și reprezintă și în prezent cea mai complexă acțiune […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea