Rămâi conectat

Curier Județean

Bistriţean get-beget, Voicu Florea vrea să învingă Gloria! Fostul „vampir” la primul duel direct cu trupa lui Pădureanu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Venit în această iarnă la Alba Iulia, liber de contract, de la Farul Constanţa, mijlocaşul Voicu Florea se va afla în premieră în ipostaza de adversar al formaţiei din oraşul natal, Gloria Bistriţa. „N-am mai prins decât un joc din Liga a 3-a, în septembrie 2010, Gloria II Bistriţa – FC Cisnădie, scor 1-4, când am înscris de două ori„, a spus jucătorul în vârstă de 26 de ani.
Acesta a bifat toate cele 5 întâlniri din retur sub comanda lui Gherman, 4 din postura de titular şi abia aşteaptă să se confrunte cu „vampirii” lui Pădureanu. Voicu Răzvan Florea şi-a făcut junioratul în „alb-albastru”, a devenit campion naţional de juniori în 2003 şi a promovat cu echipa secundă a Gloriei în eşalonul secund în 2005.

Cu un gol personal înscris în ultima rundă a stagiunii 2006-2007 în Divizia A (victorie 1-0 la Urziceni), V. Florea a parafat calificarea echipei lui Ioan Ovidiu Sabău în Cupa UEFA Intertoto. În respectiva întrecere continentală, V. Florea a jucat împotriva muntenegrenilor de la FK Grbali, într-o campanie în care Gloria a mai întâlnit Maccabi Haifa şi Atletico Madrid!

*”Am ceva de demonstrat lui Nae Manea”
După ce a suferit în 2009, pe când juca la FC Bihor o gravă acidentare la genunchiul stâng (ruptura ligamentelor încrucişate şi a meniscului), a stat 14 luni pe tuşă, a trecut şi pe la FC Cisnădie (Mihai Dăscălescu antrenor) în vara trecută V. Florea a fost la un pas să revină la Gloria, cu care a şi efectuat cantonamentul centralizat.
Cu siguranţă va fi un meci mai aparte pentru mine. Îmi doresc mult să joc şi să învingem Gloria. Din punctul meu de vedere există o ambiţie aparte pentru că am ceva de demonstrat antrenorului Nae Manea, după ce am plecat aşa cum am plecat. Una am stabilit şi alta s-a întâmplat ulterior, când să semnez„, a spus V. Florea, bun amic cu Peteleu, Curtuiuş sau Ţîrcă.

Când întâlneşti o echipă bine cotată, plăcerea de a juca şi dorinţa de a câştiga e mult mai mare. Acum, sincer vreau să învingem Bistriţa şi apoi să merg acasă cu autocarul Gloriei pentru a putea sărbători Paştele în tihnă„, a încheiat V. Florea. Întâlnirea FC Unirea Alba Iulia – Gloria Bistriţa se va disputa vineri, 13 aprilie, de la ora 16.00, pe „Cetate” şi va fi televizată pe DigiSport 1.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea