Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

BIROUL DE RELAŢII CU PUBLICUL | 4 decembrie 2011

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

4 decembrie 2011 | Adevăr sau minciună?
Unii dintre anchetatorii solicitaţi pentru ajutor folosesc diferite metode pentru a nu se face dreptate. Ei se bazează pe minciună, pe tergiversare şi pe negarea oricărui fapt evident şi dovedit, transformă justiţia în injustiţie. De ce? Pentru că aşa vor ei! Dau sfaturi şi îi călăuzesc pe infractori, intimidează şi corup martorii incomozi. Cu alte cuvinte, descurajează demersurile spre dreptate şi adevăr. Se fac că nu văd ce ar trebui să vadă. Fenomenul descris subminează încrederea în ceea ce a mai rămas drept în justiţie.
Cornel MATEIAŞ, Alba Iulia
Mulţumiri adresate redacţiei noastre
În urmă cu câteva zile am primit la redacţie o felicitare din partea unui distins colaborator al ziarului nostru, domnul Ioan Bizău, din Blaj, care ne-a scris: „Doamnelor şi domnilor, vă rog să fiţi mândri de ceea ce sunteţi: intelectuali de valoare şi luptători pentru unitatea şi demnitatea poporului român”. Vă mulţumim şi ne bucurăm pentru că avem…un loc special în sufletul dumneavoastră. (A.D.T.)
*Ne-a solicitat sprijinul mama fetiţei Maria Ungur Zaharie, căreia îi răspundem că ne-am adresat reprezentanţilor AJPS Alba, care ne-au spus că va primi alocaţia pentru copil în data de 8 decembrie a.c. În legătură cu perioada din urmă cu un an, specialiştii ne-au răspuns că micuţa nu poate primi acest drept pentru că la agenţia amintită nu s-a primit nici un document din Spania, care să demonstreze că nu a beneficiat de alocaţie acolo. În ceea ce priveşte ajutorul social, pentru acesta trebuie să vă adresaţi primăriei din zona în care locuiţi. (A.D.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

MESAJE DE PASTELE ORTODOX 2023. URARI și FELICITARI frumoase de Învierea Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE FERICIT ORTODOX 2024 • MESAJE de PASTE • URARI de PASTE • FELICITARI de PASTE ziarulunirea.ro vă oferă o colecție a celor mai frumoase urări și felicitări de Învierea Domnului: MESAJE DE PASTE Învierea Domnului să-ți umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase și inima de iubire! […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea