// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Beniamin Todosiu: PSD și PNL tot mai amenințate de extinderea USR

În cadrul Comitetului politic al partidului Uniunea Salvați România (USR), echipa de extindere a filialei județene Alba a urcat pe podiumul performanței. Concret, în ultimele luni echipa de extindere a înființat șase noi filiale pe lângă cea din Alba-Iulia. Tot mai mulți conjudețeni și-au exprimat dorința de a se implica în politică, constituindu-se astfel cadrul legal de înființare de filiale locale la: Sebeș, Ocna Mureș, Aiud, Blaj, Câmpeni și Cugir.

”Fiecare om care vine în USR crește numărul celor care luptă împotriva PSD. Și în județul Alba, ”ciuma roșie” va fi învinsă pentru că tot mai mulți oameni se înscriu în USR.”, a declarat președintele filialei județene Beniamin Todosiu.

Echipa de extindere și-a fixat ca obiectiv înființarea de filiale locale în toate unitățile administrativ-teritoriale ale județului. Obiectivul este ambițios, însă tot mai mulți oameni se înscriu pe site-ul partidului pentru a deveni membri. USR este compus din oameni care aparțin tuturor categoriilor sociale, însă adeziunile oportuniștilor care s-au perindat pe la toate partidele sunt respinse.

”Ne bucură mult că tot mai mulți tineri își exprimă dorința de a se implica în politică și de-a lupta împotriva abuzurilor pe care le face actuala coaliție de guvernare, dar și de a contribui decisiv la reformarea întregii clase politice. Mai mult decât atât, cei cu studii în administrație publică sau în drept au o reală oportunitate de a-și dezvolta experiența în cadrul platformei noastre politice. La noi nu există pile și relații. Suntem cel mai democratic partid din România.”, a mai declarat Beniamin Todosiu.

Cei interesați să adere la USR o pot face accesând site-ul partidului sau la telefon 0738679877. (Z.U.)

Biroul de presă al USR Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419