Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Bega Blues Band, concert în PUB 13 din Alba Iulia. Cluburile Rotary și Lions organizează, vineri, o seară de petrecere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cluburile Rotary și Lions din Alba Iulia organizează vineri, 27 martie, cu începere de la ora 19.00, o seară de petrecere și socializare în restaurantul Medieval PUB 13 din Alba Iulia unde va concerta Bega Blues Band.

concert Lions RotaryIntrarea se face în schimbul unei donaţii de 50 de Lei, iar fondurile rămase în urma evenimentului se vor folosi pentru proiectele in derulare.

Bega Blues Band este grupul cel mai longeviv de blues-jazz din România, cu o activitate de 30 de ani. Întemeiat de Bela Kamocsa și de Johnny Bota, grupul a lansat în 1993 primul CD de blues-jazz din România, „Blues de Timisoara”. Bega Blues Band a obținut, în 2004, premiul pentru cel mai bun grup de blues-jazz din România și Diploma de Excelență „pentru întreaga activitate muzicală și pentru promovarea imaginii Timișoarei în țară și în lume”.

După decesul lui Bela Kamocsa, în ianuarie 2010, Johnny Bota a preluat conducerea grupului, din care acum fac parte Lucian Nagy– saxofoane/djembe, Maria Chioran– voce,Toni Kühn– clape, Johnny Bota– bas si vioară și Lică Dolga–baterie. În 2013 li s-au alăturat Dan Mitrofan– ghitară si Ștefan Olariu– trompetă.

Bega Blues Band a onorat invitațiile Institutului Cultural Român din Budapesta, Szeged, Viena, Varșovia, Cracovia, Lisabona, Londra, etc.

Misiunea Cluburilor Rotary și Lions este crearea şi menţinerea unui spirit de înțelegere între toţi oamenii prin oferirea voluntară de sprijin umanitar, celor aflați la nevoie. Membrii Rotary și Lions contribuie zi de zi la realizarea acestei generoase misiuni prin implicarea în comunitate şi prin cooperare cu alte cluburi din țară și de peste hotare.

Primul club Rotary din lume a luat fiinţă la Chicago, în anul 1905, la iniţiativa lui Paul Harris, un avocat care a reuşit să grupeze într-un club profesional diverse personalităţi. Astăzi exista 33.000 de cluburi Rotary, in peste 200 tari si regiuni geografice si peste 1.200.000 de membri.

Lions Clubs International a luat naștere în 1917, la Chicago, la iniţiativa lui Melvin Jones, fiind una dintre cele mai mari organizații de servicii de voluntariat din lume. Lione este reprezentată în peste 200 de țări având 842 districte cu peste 45.000 de cluburi și peste 1.200.000 de membri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 22 – 28 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 22 – 28 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Godzilla x Kong: The New Empire 3D / Godzilla x Kong: Un nou imperiu Avanpremiera Regia: Adam Wingard Cu: Dan Stevens, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry Gen Film: Actiune, Aventuri, SF, Thriller […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea