Baza sportivă „Parc” din Cugir furată bucată cu bucată

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

După ce în urmă cu vreo doi ani „colecţionarii” de fier vechi au pus la pământ ditamai tăbliţa de scor de la Stadionul „Parc” din Cugir în scopul valorificării, mai nou, aceştia s-au dedat la operaţii mai uşoare care să le confere nu doar siguranţă în manipulare dar şi piaţă de desfacere şi un câştig pe măsură.
Şi cum stadionul cu pricina a devenit tot mai vulnerabil, din cauza lipsei de supraveghere, hoţii de fier vechi acţionează acum la lumina zilei sustrăgând fără teamă panourile din plasă de sârmă care separă tribunele de terenul de fotbal. Astfel, zeci de panouri metalice au fost desfăcute de nişte indivizi ce deţin o grădină în apropierea bazei sportive, nu pentru a le folosi drept gard, ci pentru a le vinde. Şi unde le-au putut da în altă parte decât la o firmă din Cugir (singura de altfel în oraş) care achiziţionează fier vechi, o mai veche cunoştinţă a autorităţilor locale pentru cumpărarea de materiale de provenienţă suspectă. Managerul echipei de fotbal FC Cugir, ing. Nicolae Muntean ne-a declarat că a descoperit la firma de achiziţii panourile furate, unitate ce i-a desconspirat pe vânzători şi care s-a arătat dispusă să înapoieze materialele. Muntean ne-a mărturisit că a fost obligat să adăpostească la diverse persoane anumite bunuri primite precum şi echipamentul jucătorilor de teama furturilor şi crede că în continuare baza sportivă va fi devastată având în vedere că aceasta nu se află sub pază.
De menţionat că este meritul lui Muntean şi al unui grup de iubitori ai fotbalului de a fi ţinut timp de peste 15 ani sub administrare această bază, care de altfel s-ar fi prăbuşit de multă vreme. (C.P.)

USR - Alegeri parlamentare 2020
PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419