Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bază sportivă cu teren multifuncțional la Colegiul HCC din Alba Iulia: Primăria a lansat achiziția pentru studiul de fezabilitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bază sportivă cu teren multifuncțional la Colegiul HCC din Alba Iulia: Primăria a lansat achiziția pentru studiul de fezabilitate

O bază sportivă TIP 2, va fi amenajată pentru Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan”, pe b-dul 1 Decembrie 1918, nr. 11 și va cuprinde un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei, tenis și o clădire pentru vestiare.

Primăria a lansat achiziția pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru viabilizare teren și asigurare utilități apă, canalizare, energie electrica și alimentare cu gaz – construire Bază Sportivă Tip 2, B-dul 1 Decembrie 1918, Nr.11, Alba Iulia.

Prin realizarea acestui proiect se vor crea o serie de beneficii si avantaje cetatenilor municipiului Alba Iulia, județul Alba printre care si:
– Mentinerea starii de sanatate
– Evolutia corecta si armonioasa a organismului
– Dezvoltarea aptitudinilor psihomotorice
– Formarea obisnuintelor de exersare independenta a exercitiilor de educatie fizica
– Educarea sociabilitatii, colaborarii, a spiritului de ordine si actiune, avand la baza respectarea unui sistem de reguli
– Formarea si stimularea activitatilor intelectuale
– Formarea si stimularea capacitatii de scolarizare
– Formarea si dezvoltarea calitatilor morale
– Formarea unor deprinderi si calitati necesare in activitatea sociala
Dupa finalizarea proiectului, costurile pentru intretinerea si functionarea in parametrii optimi vor fi suportate din surse proprii de catre UAT Municipiul Alba Iulia județul Alba.

Descriere din punct de vedere tehnic și funcțional
Baza sportiva curenta va cuprinde:

  • Teren multifunctional pentru handbal, baschet, volei si tenis,
  • Cladire pentru vestiare,
  • Alei pietonale,
  • Spatii verzi.

Regim de înălțime clădire= Parter
S.construită= 153,69 mp
S.desfășurată= 153,69 mp
Suprafață desfășurață proiectată necesară bazei sportive= 1508 mp
Înălțime utilă vestiare = 3m
Volum construit propus= 530,23 mc

TEREN MULTIFUNCTIONAL PENTRU HANDBAL, BASCHET, VOLEI SI TENIS
Terenul multifunctional are dimensiunile suprafetei utile de evolutie 26,00 x 44,00m si cele ale suprafetei utile de joc 20,00 x 40,00m. Zona de protectie perimetrala are latimea de 2,00m.
Marcajele terenului sunt conforme cu cerintele Regulamentelor de functionare ale Federatiilor Romane de handbal, baschet, volei si tenis.
Suprafata de joc va fi dintr-un covor de tartan, pe un planseu din beton armat si balast compactat.

CLADIRE PENTRU VESTIARE
Cladirea pentru vestiare va fi parter si va avea dimensiunile 7,05 x 21,80m, cu inaltimea la atic de 3,85m. Suprafata construita a cladirii va fi de 153,69mp, cea desfasurata va fi de 153,69mp.
Vor exista un acces principal si 2 secundare pentru sportivi pe latura catre terenul de fotbal; va exista 1 acces secundar pe latura opusa catre camera tehnica. Din holul de acces se va face distributia catre spatiile cladirii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea