Bază sportivă cu bazin de înot, teren de fotbal, tribună cu 5.000 de locuri și dotări, dar și heliport, la Câmpeni. Administrația locală, la un pas de achiziționarea terenului

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Orașul Câmpeni s-ar putea bucura în curând de o bază sportivă la cele mai înalte standarde, cu bazin de înot, teren de fotbal, tribună cu 5.000 de locuri și dotări, dar și heliport, administrația locală fiind la un pas de achiziționarea terenului.

Edilul orașului a anunțat pe pagina de facebook în ce stadiu se află viitoare investiție și cum va arăta viitoare bază sportivă din Câmpeni.

USR - Alegeri parlamentare 2020

”Baza sportivă din orașul Câmpeni nu este un vis, este o oportunitate pentru ca toți cetățenii orașului Câmpeni, și nu numai, să poată să-și desfășoare activitățile sportive preferate, să facă sport și să fie sănătoși.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Am vorbit de multe ori despre ideea unei baze sportive în oraș, dar am întâmpinat diferite probleme administrative în achiziționarea terenului. Momentan suntem în litigiu cu proprietarii terenului, dar ne apropiem de finalizarea procesului și achiziționarea terenului propriu zis.

Astfel că, am discutat cu un proiectant și am venit cu cea mai importantă propunere pentru Baza Sportivă în orașul Câmpeni.

Aceasta va fi compusă din:
– teren de fotbal – gazon natural încălzit (omologat după standardele FIFA)
– tribună cu 5.000 de locuri + dotări (sală de forță, sală de fitness, sală de conferințe, vestiare, grupuri sanitare, sală de bowling, restaurant și cofetărie)
– bazin de înot cu 8 culoare x 25m + dotări ( birouri, grupuri sanitare, vestiare, sală de conferințe)
– 2 terenuri de antrenament – gazon artificial
– parcări – 70 de locuri
– un heliport (vezi planșa anexata mai jos). Elicopterelor SMURD le va fi interzisă aterizarea pe stadion, fiind posibilă aterizarea doar în cazuri excepționale.

Astfel că, proiectantul ne-a propus ca heliportul să fie poziționat în imediata apropiere a terenului de fotbal, acesta urmând să fie marcat corespunzător.
-Alimentarea cu energie electrică se va realiza prin intermediul panourilor fotovoltaice.
– Alimentarea cu energie termică (încălzirea apei) se va realiza prin pompe de căldură.
-Instalația de iluminat nocturnă va fi instalată în copertina tribunei.

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, în următorul mandat vom achiziționa terenul de sport împreună cu Consiliul Local și ulterior vom construi această Bază Sportivă, foarte necesară orașului Câmpeni”, a scris pe facebook, Ioan Călin Andreș, primarul orașului Câmpeni.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419