Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Bătaie între tovarăși de pahar, într-un bar din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a oprit un conflict izbucnit între doi bărbaţi. Unul dintre aceştia prezintă mai multe traumatisme, iar agresorul urmează să fie tras la răspundere din punct de vedere penal.

Incidentul a avut loc marţi, 5 februarie, în jurul orei 17.00, într-un local din municipiul Alba Iulia. Este vorba de un conflict spontan, izbucnit între doi clienţi, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii. Unul dintre aceştia, epuizându-şi argumentele logice, dar dorind totuşi să-şi impună punctul de vedere, şi-a lovit de mai multe ori oponentul provocându-i acestuia un traumatism cranio facial precum şi multiple echimoze.

Spre norocul victimei, un echipaj de jandarmerie a ajuns în foarte scurt timp la faţa locului şi l-a oprit pe agresor să-i aplice şi alte lovituri. Acesta a fost identificat ca fiind David N. (33 de ani), domiciliat în Alba Iulia, iar pe numele său au fost efectuate actele premergătoare cercetării penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Cercetările urmează să fie continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum se fentează legea anti-păcănele: Metoda prin care cazinourile pot rămâne în orașele care au sub 15.000 locuitori

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum se fentează legea anti-păcănele: Metoda prin care cazinourile pot rămâne în orașele care au sub 15.000 locuitori Legea care interzice aparatele cunoscute drept păcănele în localitățile care au mai puțin de 15.000 de locuitori ar urma să intre în vigoare pe 28 aprilie. Însă, primăriile din sate si comune au început să emită adeverințe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea