Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bătaie între femei, cu lovituri de palme, la Alba Iulia, din cauza geloziei!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bătaie între femei, cu lovituri de palme, la Alba Iulia, din cauza geloziei!

O femeie din Alba Iulia a fost condamnată la plata unei amenzi penale după ce a lovit o altă femeie despre care credea că are o relație amoroasă cu soțul său. Incidentul a avut loc în urmă cu 3 ani, dar abia în martie 2024 dosarul penal a fost soluționt de prima instanță. C. B. a fost obligată să achite o amendă penală de 2.000 de lei pentru infracțiunea de lovire, precum și suma de 2.000 de lei daune morale către victima sa.

De asemenea, tot o sumă de 2.000 de lei trebuie să o plătească drept cheltuieli de judecată.

„Astfel cum rezultă din declaraţiile tuturor părţilor şi subiecţilor procesuali audiaţi în cauză, este de necontestat faptul că, la data de 03.01.2021, în jurul orei 19:00, inculpata, împreună cu soţul său și cu fiica lor minoră, precum şi împreună cu sora inculpatei, s-au prezentat la domiciliul persoanei vătămate pentru a-i cere socoteală victimei în legătură cu faptul că aceasta din urmă ar fi încercat să dezvolte o relaţie amoroasă cu soțul ei.

Citește și: BĂTAIE între fete la un Colegiu din ALBA: Poliția a deschis un DOSAR PENAL și face cercetări

Instanţa reţine că, după ce victima a sosit la adresa de domiciliu, inculpata s-a ridicat într-o fracţiune de secundă de pe un scaun pe care era aşezată în bucătărie şi i-a aplicat o lovitură cu palma peste obrazul stâng, lovitură în urma căreia persoana vătămată a dat cu partea dreaptă a capului de un perete din bucătărie. Dincolo de faptul că martorii (…) au văzut în mod direct acţiunea de lovire a inculpatei, versiunea persoanei vătămate este confirmată de un mijloc de probă ştiinţific, respectiv de certificatul medico-legal care atestă existenţa leziunilor pe obrazul stâng al victimei minore”, se precizează în hotărârea instanței, pronunțată în 15 martie 2024.

Chiar dacă declarațiile date de martori au fost contradictorii, instanța a ajuns la concluzia că, pe fondul geloziei, victima, care era minoră la momentul respectiv, a fost lovită în propria casă de către femeia care credea că este iubita soțului său.

„Inculpata a săvârşit fapta în contextul unor tensiuni punctuale acumulate în timp faţă de persoana vătămată, tensiuni alimentate de suspiciunea (nedovedită) că victima doreşte să intervină în căsnicia inculpatei, fapta constând într-o singură lovitură cu palma aplicată victimei. Aşadar, instanţa apreciază gravitatea faptei ca fiind una redusă spre medie”, se mai menționează în documentul citat.

Judecătorul a mai stabilit că femeia condamnată va avea obligaţia de a depune recipisa de plată integrală a amenzii penale la judecătorul delegat cu executarea din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, în termen de 3 luni de la rămânerea definitivă a sentinţei. Hotărârea poate fi contestată la Curtea de Apel Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanțe remarcabile ale elevilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia: Șapte premii la etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice – Greaca Veche, Latină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanțe remarcabile ale elevilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia: Șapte premii la etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice – Greaca Veche, Latină La etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice: Greacă Veche, Latină, desfășurată în perioada 25 – 28 aprilie a.c., la Timișoara, cei nouă elevi ai Seminarului Teologic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea