Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE| BĂTAIE între fete la un Colegiu din ALBA: Poliția a deschis un DOSAR PENAL și face cercetări

Ziarul Unirea

Publicat

în

UPDATE| BĂTAIE între fete la un Colegiu din ALBA: Poliția a deschis un DOSAR PENAL și face cercetări

Un eveniment neplăcut s-a întâmplat în cursul săptămânii trecute, la Colegiul Tehnic Apulum din Alba Iulia, între mai multe fete de clasa a IX-a.

O boboacă ar fi fost agresată de mai multe fete, în timpul orelor de curs.

Potrivit informațiilor relatate pentru ziarulunirea.ro, fata de clasa a IX-a ar fi fost hărțuită și lovită de către un grup de colege de ale sale, chiar în mijlocul orei de Geografie.

Evenimentul, care s-a petrecut în cursul zilei de vineri, 20 ianuarie, nu a fost unul singular, apropiații fetei declarând pentru ziarulunirea.ro că aceasta a fost agresată frecvent de către tinere, încă de la începutul anului școlar.

Mai mult, părinții fetei acuză faptul că tânăra care a fost agresată a fost cea care i-a anunțat de acest incident, la două ore de la producerea acestuia și nu reprezentanții școlii.

De asemenea, tot în timpul orei de Geografie, unde a acuzat că este o victimă a bullyingului, fata ar fi fost mutată într-o altă bancă de către cadrul didactic, însă fără succes. Aceasta ar fi suferit lovituri și injurii din partea grupului, care au urmărit-o înspre noua sa bancă.

Contactați de ziarulunirea.ro, reprezentanții ISJ Alba au transmis că o plângere a fost înregistrată de către instituție, iar acest caz de bullying va fi soluționat în urma unei anchete.

UPDATE: Polițiștii Biroului Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba s-au sesizat din oficiu și vor face cercetări, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșitii infracțiunii de lovire sau alte violente.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română

Ziarul Unirea

Publicat

în

Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română după ce au obținut Premiul I la faza județeană a concursului. Alte două […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea