Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat suspectat de înșelăciune, reţinut de poliţiştii din Abrud – I-a vândut unui cetățean apă în loc de motorină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Abrud au reţinut un bărbat din judeţul Argeş care este bănuit de înşelăciune. I-a vândut unui cetăţean din Abrud apă în loc de motorină.

arestatLa data de 05.12.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul poliţiei Oraşului Abrud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Albota, judeţul Argeş, identificat ca persoană bănuită de comiterea unei infracţiuni de înşelăciune ce a fost reclamată poliţiei la data de 24 noiembrie a.c.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că în după amiaza zilei de 24.11.2016, în timp ce se afla pe raza oraşului Abrud, l-a abordat pe un bărbat de 60 de ani, căruia i-a propus să-i vândă 80 de litri de motorină la un preţ foarte convenabil.

Cei doi s-au învoit, iar contra celor 16 recipiente cu motorină, localnicul a plătit suma de 280 de lei, doar că în momentul în care a verificat conţinutul acestora a constatat că a fost înşelat, iar în bidoane era apă colorată.

Faţă de P.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea