Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bărbat din Zlatna, REȚINUT pentru distrugere, instigare la distrugere și amenințare. Și-a amenințat fosta soție și i-ar fi tăiat cauciucurile mașinii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Alba Iulia l-au reținut pe un bărbat din Zlatna care este cercetat pentru distrugere, instigare la distrugere și amenințare. Și-ar fi amenințat fosta soție, i-ar fi tăiat cauciucurile mașinii și l-ar fi instigat pe un tânăr din Zlatna să facă același lucru. Polițiștii au făcut două percheziții.

La data de 31 martie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat un bărbat de 33 de ani, din Zlatna, ca persoană bănuită de săvârșirea unor infracțiuni de amenințare, distrugere și instigare la distrugere precum și pe un bărbat de 30 de ani, din Zlatna, care este bănit de distrugere.

Din cercetări a rezultat că în noaptea de 09/10 decembrie 2020, pe fondul unor neînțelegeri cu fosta sa soție, i-ar fi înțepat anvelopele autoturismului care se afla într-o parcare din Alba Iulia.

Ulterior, bărbatul l-ar fi determinat pe un cunoscut, un tânăr de 30 de ani, din Zlatna, să facă același lucru, iar în noaptea de 21/22 martie acesta din urmă ar fi distrus, prin înțepare, toate cele 4 anvelope ale autoturismului femeii.

Totodată, în sarcina bărbatului s-au reținut că, în cursul lunilor februarie și martie 2021, cu ocazia unor convorbiri telefonice avute cu fosta sa soție, ar fi amenințat-o.

Ieri, 31 martie, polițiștii de investigații criminale, sprijiniți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat percheziții la domiciliile celor doi bărbați.

Față de bărbatul de 33 de ani, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 1 aprilie, să fie prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Față de tânărul de 30 de ani, cercetările sunt continuate pentru distrugere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea