Ziarul Unirea

Posesorul unui mandat european de ARESTARE, emis de autorităţile italiene, reținut de polițiști: Bărbatul a fost prezentat Curții de Apel

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Polițiștii din Sebeș au reținut un bărbat din Cugir, care era urmărit la nivel internațional, fiind posesor al unui mandat de arestare european. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia și ulterior Apel Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale.

Un bărbat de 50 de ani, din Cugir, căutat de autoritățile din Italia, a fost reținut de polițiștii din Sebeș. Acesta era urmărit, la nivel internațional și este posesor al unui mandat european de arestare.

ELIT

La data de 31 iulie 2020, poliţiştii din Sebeș l-au depistat, pe raza municipiului, pe un bărbat de 50 de ani, din Cugir, posesor al unui mandat european de arestare, emis de către autoritățile judiciare din Italia, pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul substanțelor stupefiante.

Bărbatul a fost prezentat autorității competente, respectiv Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia și ulterior Curții de Apel Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419