Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Sântimbru reținut de polițiști pentru că a încălcat ordinul de protecţie provizoriu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat din Sântimbru, care a încălcat ordinul de protecţie provizoriu emis de către poliţişti, a fost reţinut. Va fi prezentat în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 19 februarie 2019, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat, de 52 de ani, din comuna Sântimbru, care este cercetat pentru violenţă în familie şi încălcarea măsurilor prevăzute în ordinul de protecţie provizoriu.

În cursul zilei de azi, 20 februarie, bărbatul va fi prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Informaţii de background:

La data de 18 februarie 2019, în jurul orei 15.30, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Sântimbru, cu privire la faptul că, pe fondul consumului de alcool, soţul său a agresat-o, iar ea a fost nevoită să-şi părăsească locuinţa.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au întocmit, faţă de bărbat, un dosar penal pentru violenţă în familie şi au emis un ordin de protecţie provizoriu, potrivit căruia bărbatul era obligat să părăsească locuinţa comună şi să nu se apropie la o distanţă mai mică de 50 de metri de soţia sa, membrii familiei sale şi de locuinţă.

Ulterior, în jurul orei 21.30, bărbatul s-a întors la locuinţa comună, iar poliţiştii au constatat încălcarea ordinului provizoriu de protecţie, pe numele său fiind întocmit un nou dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de “încălcarea masurilor prevăzute in ordinul de protecţie provizoriu”, faptă prevăzută de art. 32 alin.2 din Legea nr. 217/2003 pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie, modificată. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea