Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat din Oarda, reținut de polițiști după ce a accidentat o mașină parcată având o alcoolemie de 2,50 grame la mie

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 10 iunie, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au luat măsura reţinerii faţă de un bărbat din Alba Iulia cercetat penal pentru comiterea la data de 7 iunie de infracțiuni rutiere.

În dimineața acelei zile, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe B-dul Încoronării din Alba Iulia, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit IPJ Alba, “în urma cercetărilor efectuate de poliţişti, pe raza localităţii Oarda de Jos, a fost identificat M.Z.H., de 53 de ani, din municipiul Alba Iulia, care în timp ce a condus un autoturism pe B-dul Încoronării din Alba Iulia, din direcţia Cetate – gară, a acroşat un autoturism parcat.

În urma testării lui M.Z.H. cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1.29 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din analizele de laborator efectuate a rezultat că M.Z.H. avea în sânge o alcoolemie de 2,50 grame la mie (proba I) respectiv 2,35 grame la mie (proba II).

Faţă de acesta, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore urmând ca în cursul zilei de azi, 11.06.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu alcoolemie peste limita legală şi părăsirea locului accidentului ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni.”

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Umorul din Alba, pe locul doi la cea de-a XXII-a ediție a Festivalului „Zâmbet în prier”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Umorul din Alba, pe locul doi la cea de-a XXII-a ediție a Festivalului „Zâmbet în prier” Marți, 23 aprilie, în foaierul modernei construcții care adăpostește Centrul Cultural din Vișeu de Sus, a avut loc gala de decernare a premiilor ediției a XXII-a a Festivalului-concurs de satiră și umor „Zâmbete în Prier”, festival la care reprezentantul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea