Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Bărbat din Hunedoara, prins beat turtă la volan într-un sat de lângă Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

La data de 5 noiembrie, în jurul orelor 11.45, poliţiştii Secției 2 de Poliție Rurală Vințu de Jos, în timp ce desfășurau activităţi de patrulare în zona târgului din localitatea Drîmbar, l-au depistat pe A.L., de 48 de ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

etilotestÎn urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,36 mg/ litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice la târg şi, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a urcat la volanul autoturismului, pentru a se deplasa în municipiul Hunedoara.

Faţă de A.L. a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis, iar poliţiştii l-au reţinut pentru o perioadă de 24 de ore.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Adrian Puiuleț, despre serbarea narciselor: ”Le-ați ars, călcat în picioare, le-ați zdrobit în cauciucuri de TAF-uri, asta la voi e sărbătoare? Rușine”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adrian Puiuleț, despre serbarea narciselor: ”Le-ați ars, călcat în picioare, le-ați zdrobit în cauciucuri de TAF-uri, asta la voi e sărbătoare? Rușine” Comuna Bucium organizează în fiecare an „Sărbătoarea Narciselor,” aceasta fiind una dintre cele mai vechi sărbători din ţara noastră. În perioada 18-19 mai, la  Negrileasa, doritorii pot admira minunatele flori (câte au mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea