Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat din Câmpeni, prins băut la volan. IPJ Alba reamintește: Șoferii care conduc în stare de ebrietate riscă închisoarea de la 1 la 5 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 21.45, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Câmpeni, în timp ce acţionau pentru prevenirea accidentelor rutiere pe DN 75, pe raza orașului Câmpeni, au oprit, pentru control, un autoturism ce era condus de un bărbat de 46 de ani, din Câmpeni.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,48 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Cîmpeni unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Stimaţi conducători auto, nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice! 

Pe lângă posibilitatea producerii unui accident rutier, şoferii care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice trebuie să ştie că riscă şi închisoarea de la unu la cinci ani, aceasta fiind sancţiunea prevăzută de lege pentru cei depistaţi în trafic cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,8 g/l alcool pur în sânge.

De asemenea, pe timpul cercetării permisul este reţinut fără drept de circulaţie, reamintește IPJ Alba.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea