Ziarul Unirea

Bărbat din Alba mort în somn din cauza unor răni la mână provocate cu un briceag de fratele său. Agresorul a fost reținut

Un caz tragic s-a petrecut, joi, 18 februarie 2016, în satul Lupu – comuna Cergău, din județul Alba. Un bărbat în vârstă de 55 de ani din localitate a decedat în somn, din cauza unor lovituri cu cuțitul aplicate în mâna stângă de fratele său de 62 de ani.

Agresorul a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 22 februarie, să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

ELIT

Se pare că totul s-a petrecut în urma unei conflict spontan între cei doi frați care locuiau în aceeași curte. În acea după-amiază de joi, după câteva pahare de băutură și discuții, cei doi au început să se certe. Într-un gest necugetat, bărbatul de 62 de ani a luat un briceag cu care a aplicat două lovituri în mâna stângă a fratelui său mai mic. Ignorând faptul că sângera, victima s-ar fi dus să se culce, decizie care s-a dovedit a-i fi fatală. Din cauza că a pierdut prea mult sânge, bărbatul a murit în somn. Trupul său neînsuflețit a fost găsit de un vecin, care a cerut imediat ajutor la 112. (TB)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

justitie nu inseamna dreptate 23 februarie 2016 at 9:20

Parchetul a propus arestarea si Tribunalul l-a lasat liber .Asa se „judeca” la noi infarctorii.Dar daca cel injunghiat ar fi fost un judecator sau procuror tot asa ,il lasau liber? Rusine sa le fie celor care nu gandesc ci „decid”!

Comentariile sunt oprite