Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Bărbat din Alba mort în somn din cauza unor răni la mână provocate cu un briceag de fratele său. Agresorul a fost reținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un caz tragic s-a petrecut, joi, 18 februarie 2016, în satul Lupu – comuna Cergău, din județul Alba. Un bărbat în vârstă de 55 de ani din localitate a decedat în somn, din cauza unor lovituri cu cuțitul aplicate în mâna stângă de fratele său de 62 de ani.

Agresorul a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 22 februarie, să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

Se pare că totul s-a petrecut în urma unei conflict spontan între cei doi frați care locuiau în aceeași curte. În acea după-amiază de joi, după câteva pahare de băutură și discuții, cei doi au început să se certe. Într-un gest necugetat, bărbatul de 62 de ani a luat un briceag cu care a aplicat două lovituri în mâna stângă a fratelui său mai mic. Ignorând faptul că sângera, victima s-ar fi dus să se culce, decizie care s-a dovedit a-i fi fatală. Din cauza că a pierdut prea mult sânge, bărbatul a murit în somn. Trupul său neînsuflețit a fost găsit de un vecin, care a cerut imediat ajutor la 112. (TB)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea