Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat din Alba, găsit DECEDAT pe calea ferată, aproape de stația CFR Deva. Polițiștii au demarat o anchetă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tragedie pe calea ferată. Un bărbat de 48 de ani din județul Alba a fost găsit decedat, miercuri dimineața, între stația CFR Deva și Mintia. Din primele date, ar fi vorba despre un accident, bărbatul fiind lovit de tren. În acest caz, polițiștii au demarat o anchetă.

Potrivit IPJ Hunedoara, în data de data de 31 ianuarie.2018, în jurul orei 08:10, poliţiştii Postului de Poliție T.F. Deva au fost sesizați de personalul C.F.R. cu privire la faptul că la ieșirea din stația C.F.R. Deva, spre localitatea Mintia, între dublele I si II ale căii ferate, se află o persoană decedată.

Poliţiştii au identificat persoana în cauză, un bărbat de 48 de ani, din judeţul Alba, care prezenta multiple traumatisme incompatibile cu viaţa.

În cauză, poliţiştii  se vor efectua cercetări în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea accidentului, cadavrul fiind preluat de specialiştii S.J.M.L., în vederea efectuării necropsiei.

Se pare că bărbatul lucra la o fermă de animale, aflată la ieșirea din oraș și cel mai probabil se îndrepta spre muncă. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, ultimul domiciliul stabil îl are în județul Alba, satul Totoi, comuna Sântimbru.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea