// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Bărbat din Alba, găsit DECEDAT pe calea ferată, aproape de stația CFR Deva. Polițiștii au demarat o anchetă

Tragedie pe calea ferată. Un bărbat de 48 de ani din județul Alba a fost găsit decedat, miercuri dimineața, între stația CFR Deva și Mintia. Din primele date, ar fi vorba despre un accident, bărbatul fiind lovit de tren. În acest caz, polițiștii au demarat o anchetă.

Potrivit IPJ Hunedoara, în data de data de 31 ianuarie.2018, în jurul orei 08:10, poliţiştii Postului de Poliție T.F. Deva au fost sesizați de personalul C.F.R. cu privire la faptul că la ieșirea din stația C.F.R. Deva, spre localitatea Mintia, între dublele I si II ale căii ferate, se află o persoană decedată.

Poliţiştii au identificat persoana în cauză, un bărbat de 48 de ani, din judeţul Alba, care prezenta multiple traumatisme incompatibile cu viaţa.

În cauză, poliţiştii  se vor efectua cercetări în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea accidentului, cadavrul fiind preluat de specialiştii S.J.M.L., în vederea efectuării necropsiei.

Se pare că bărbatul lucra la o fermă de animale, aflată la ieșirea din oraș și cel mai probabil se îndrepta spre muncă. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, ultimul domiciliul stabil îl are în județul Alba, satul Totoi, comuna Sântimbru.

foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419