Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat căutat de Poliţia spaniolă reţinut la Blaj. A lovit cu ciocanul în cap paznicul magazinului din care încerca să fure

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Blăjanul Cristian Eugen Cristea de 21 ani a fost reţinut marţi, 10 aprilie de poliţiştii din Alba Iulia în baza  unui mandat european de arestare emis de autorităţile spaniole în anul 2012.

Bărbatul acuzat de comiterea  infracţiunii de tâlhărie a lovit cu ciocanul în cap paznicul unui magazin care l-a surprins încercând să fure. În urma loviturilor primite de la român, paznicul spaniol a avut nevoie de 450 de zile de spitalizare şi nu a fost apt de muncă încă 368 de zile.

Infracţiunea a avut loc în anul 2010. „A fost surprins într-un magazin din care încerca să fure, de către un paznic. A sărit cu un cuţit asupra lui şi l-a lovit cu un ciocan în cap. Mandatul european de arestare este emis de autorităţile din Spania“, a declarat Dorel Bota, inspector în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Alba.

Cristian Eugen Cristea va fi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi ulterior va fi dus în faţa unei instanţe de judecată pentru confirmarea mandatului european de arest.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea