Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Balul Bobocilor 2013 la UAB: Corina Bejinariu şi George Cacovean au câştigat titlurile de Miss şi Mister Ziarul Unirea

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma voturilor acordate de către internauţi, pe site-ul de socializare Facebook, Corina Bejinariu şi George Cacovean au câştigat titlurile de Miss şi Mister Boboc Ziarul Unirea, de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. 

Corina Bejinariu a câştigat titlul de Miss Boboc Ziarul Unirea fiind votată de peste 4.500 de utilizatori de Facebook, în doar şase zile, cât timp a durat concursul organizat de cotidianul partener balului. Corina, studentă la Facultatea de Drept participă la bal pentru a nu pierde contactul cu scena şi doreşte să facă o schimbare în societate şi să arate că tineretul este corect, capabil şi competent. Tânăra este şi membru component al trupei de teatru Skepsis.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pentru George Cacovean participarea la bal este un moft care vrea să-i aducă distracţie. A câştigat titlul de Mister Boboc Ziarul Unirea, având peste 5.300 de „aprecieri” pe site-ul de socializare Facebook, până în 25 noiembrie la ora 00.00, când s-a încheiat concursul. Se consideră un ecologist înnăscut şi vrea să devină un inginer desăvârşit de mediu. Pasiunile sale sunt fotbalul şi fitness-ul pe care îl practică la sală. Se caracterizează ca fiind un tip descurcăreţ, cu simţul umorului, petrecăreţ şi hazliu.

În urma clasării pe primul loc, cei doi vor primi din partea Ziarului Unirea o masă după balul de la Casa de Cultură a Sindicatelor, la after party, în Club Stage, unde vor avea consumaţie de 100 de lei fiecare. Aceştia vor mai primi un tricou personalizat cu Ziarul Unirea pentru a-şi aminti mereu de titlul câştigat.

Felicitări tuturor!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Kingdom of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Noul regat Avanpremiera Regia: Wes Ball Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague Gen Film: Actiune, SF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea