Rămâi conectat

Curier Județean

Bacalaureat 2013 în judeţul Alba: Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă străină, susţinută de 2.760 elevi

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bacalaureat-2013-competente-lingvistice01-300x200Astăzi s-a terminat proba C a examenului de Bacalaureat 2013,  evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, iar din cei 2.840 de elevi înscrişi în judeţul Alba au fost prezenţi 2.760 absolvenţi.

La proba scrisă (listening şi reading – writing), din cadrul probei C a examenului de Bacalaureat 2013, care a avut loc marţi, 11 elevi au întârziat la examen şi au făcut cerere la Ministerul Educaţiei, pentru a susţine examenul astăzi. Evaluarea s-a desfăşurat fără probleme.

Proba de competențe lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională va fi notată cu calificative de la A1 până la B2, în funcţie de rezultatul obţinut. Astfel, A1 ia cine obţine între 11 şi 30 de puncte, A2 pentru cei care acumulează 31-60 de puncte, B1 primesc elevii care vor obţine între 61 şi 80 de puncte, iar calificativul maxim este B2 şi îl primesc cei mai buni absolvenţi, cei care obţin peste 81 de puncte.

Examenul de Bacalaureat 2013 continuă luni, cu prima probă scrisă la limba şi literatura română. Elevii vor intra în sălile de clasă la ora 8.30 cel târziu, iar la ora 9.00 vor primi subiectele.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție Joi, 25 aprilie, pompierii din Alba Iulia, intervin pe Calea Moților, în jurul orei 11:30, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție. Potrivit IPJ Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în mun. Alba Iulia, Calea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea