Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Avocatul Angelica Mocan și-a dat demisia din PNL și consiliul județean. Vezi ce spune președintele liberalilor din Alba!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Avocatul Angelica Mocan și-a dat astăzi demisia din organizația județeană Alba a Pardidului Național Liberal, motiv pentru care va pierde și funcția de consilier județean.

Legat de această decizie neașteptată, senatorul Teodor Atanasiu, președintele PNL Alba, a declarat pentru ziarul “Unirea” că nu are nimic de comentat, fiind vorba despre decizia personală a unei persoane, de care a luat act.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Întrebat dacă cunoaște motivele pentru care Angelica Mocan a luat decizia de a demisiona din funcția de membru de partid, preșdintele organizației PNL Alba a mărturisit că nu a avut nici un fel de discuție cu aceasta înainte să ia decizia părăsirii bărcii liberale, însă a primit o “scrisoare lungă de tot în care aceasta  își exprima supărarea pe mai multe motive. Potrivit acestei scrisori, fosta liberală credea că ar fi putut face mai mult în cadrul partidului însă nu a fost sprijinită suficient în acest sens, motiv pentru care și-a dat demisia.

Teodor Atanasiu: Nu am nimic de comentat. Este un act unilateral, o decizie personală a unei persoane, am luat act de ea și cu asta basta!

Ce să comentez?

Orice pierdere în rânduriel partidului nu este de bun augur. Dacă dânsa a decis să demisioneze nu avem ce face decât să luăm act de acest fapt.”

Angelica Mocan a explicat că a demisionat din calitatea de simplu membru PNL și a notificat în legătură cu acest lucru și Consiliul Județean Alba. În continuare intenționează să se ocupe de proiectele pe care le desfășoară în domeniul avocaturii și medierii.

Urmează ca PNL Alba, pe listele căruia Mocan a obținut fotoliul de consilier județean, să îi retragă sprijinul politic, potrivit procedurilor legale în vigoare, și să propună următorul clasat pe listă. Este vorba despre liberalul Marius Filimon.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit

Bogdan Ilea

Publicat

în

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit Grădinăritul este mai mult decât un hobby pentru mulți. Este o pasiune care le permite să se conecteze cu natura și să creeze spații pline de viață și frumusețe. Această activitate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea