Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Avertizare METEO: Cod portocaliu de PLOI TORENȚIALE în Alba, sâmbătă și duminică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cod portocaliuAdministrația Națională de Meteorologie a emis, vineri, o avertizare cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată și cantităţi de apă însemnate, valabilă în acest weekend în Alba și alte 9 județe din țară.

Potrivit meteorologilor, din 16 iulie, de la ora 10.00, până în 17 iulie la ora 10.00, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în zona de munte, precum şi în Transilvania, Maramureş, Oltenia, Banat şi Crişana. Vor fi averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări de vânt cu aspect de vijelie şi grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 20…25 l/mp şi izolat 50 l/mp.  

Avertizarea de cod portocaliu intră în vigoare  sâmbătă,  la ora 15.00 și este valabilă până duminică, la ora 6.00. În judeţele Bihor, Satu Mare, Sălaj, Cluj, Alba, Hunedoara, Sibiu, Gorj, Vâlcea şi zona de munte a judeţului Arad, ploile vor avea caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi local 60…70 l/mp, menționează ANM.

Reamintim că și pentru vineri sunt prognozate furtuni. De vineri, de la ora 10.00,  până sâmbătă la ora 10.00,  județul Alba se află sub avertizare cod galben de vreme instabilă. Vor fi averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, grindină şi intensificări de vânt cu aspect de vijelie. Cantităţile de apă vor depăşi 25…30 l/mp şi izolat 50 l/mp.

(C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea