Rămâi conectat

Curier Județean

Autoturism deturnat din Germania, găsit la Valea Lungă. Tânărul de 27 de ani, din Vâlcea, care l-a luat ilegal este cercetat de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia l-au identificat pe un bărbat din Vâlcea, ca persoană bănuită de deturnarea unui autoturism, din Germania, în valoare de 4000 Euro.

Miercuri, 13 februarie 2019, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au identificat un autoturism semnalat ca deturnat de către autoritățile germane din data de 27.07.2018.

În urma cercetărilor, în cursul aceleiaşi zile, poliţiştii de investigaţii criminale l-au identificat pe un tânăr de 27 de ani, din Vâlcea, ca persoană bănuită de deturnarea unui autoturism, în valoare de 4000 Euro, din Germania.

Se pare că, în cursul lunii noiembrie 2018, tânărul a luat, în condiţii ilegale, din Germania, un autoturism, pe care l-a exportat, în România, cu scopul de a îl comercializa pentru a i se pierde urma acestuia.

Autovehiculul a fost scos la vânzare sub prețul pieţei şi vândut, tot in cursul lunii noiembrie 2018, unei tinere de 28 de ani din localitatea Valea Lungă, judeţul Alba.

Tânăra care a achiziţionat autoturismul l-a prezentat pentru efectuarea unui raport de verificare la Registrul Auto Român – Reprezentanța Alba, iar cu această ocazie a aflat că autoturismul în cauză a fost deturnat din Germania.

Poliţiştii de investigații criminale au indisponibilizat autoturismul, care a fost introdus la camera de corpuri delicte a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

În continuare poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, urmând a se purta corespondenţă cu autorităţile germane în vederea restituirii vehiculului în cauză (vezi foto).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea