Rămâi conectat

Actualitate

Autostrada Orăștie-Sibiu: Reconstrucția lotului 3 va fi finalizată la 1 septembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a inspectat, recent, lotul 3 al Autostrăzii Orăștie-Sibiu, el precizând că reconstrucția acestuia va fi gata la 1 septembrie, dar asta nu înseamnă că traficul va fi reluat la această dată.

orastie-sibiu„Termenele estimative raman cele care au fost anul trecut anuntat, din septembrie si vom vedea cum vor evolea aceste termene. Deschiderea acestui tronson nu inseamna neparat deschiderea circulatiei. Putem sa avem o surpriza sa gasim la alt km alte probleme si atunci degeaba avem acest termen finalizat”, a spus Dan Costescu, ministrul Transporturilor:

Insotit de reprezentantii Companiei Nationale de Drumuri, ministrul Transporturilor a verificat tronsonul 3 Sibiu-Orastie. In urma cu 8 luni, traficul a fost intrerupt acolo pe o distanta de 22 de kilometri. Bucata demolata din cauza infiltratiilor a fost reanalizata, iar acum se lucreaza la refacere si consolidare. Costul suplimentar este de 70 de milioane de euro – bani de la CNADNR si de la constructorul italian.

Autostrada A1, Orăștie – Sibiu, a fost închisă pe data de 7 septembrie între Nod rutier Sălişte (km 270+020) – Nod rutier Cunţa (km 292+455).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș

Unirea Ziarul

Publicat

în

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș ANAF pregătește controale la soții sau fraţii care au firme împreună în România Este ideea ministrului de Finanțe, Marcel Boloş, care a modificat Codul Fiscal la finalul anului trecut, iar această prevedere ar urma să intre în vigoare din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea