Au pus în pericol siguranța în trafic: Doi șoferi beți, din Cugir și din Sohodol, depistați de către polițiști. Ce alcoolemie aveau

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Doi șoferi care conduceau sub influența alcoolului au fost depistați, luni, 16 noiembrie de polițiști, în trafic. Un tânăr de 28 de ani, din Cugir și un bărbat de 30 de ani, din comuna Sohodol sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 19 noiembrie 2020, în jurul orei 00.45, polițiștii de siguranță publică din Cugir l-au depistat pe un tânăr de 28 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Victoriei din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde acesta a refuzat să-i fie recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea sub influența alcoolului.

La data de 19 noiembrie 2020, în jurul orei 01.00, polițiștii din Alba l-au depistat pe un bărbat de 30 de ani, din comuna Sohodol, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Bulevardul Republicii din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde acesta a refuzat să-i fie recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419