Au pus în pericol siguranța în trafic. Doi șoferi beți, din Abrud și din Aiud, depistați de către polițiști. Ce alcoolemie aveau

La data de 06 noiembrie 2020, în jurul orei 01.30, polițiștii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 39 de ani, din orașul Abrud, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mărășești din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Elit ELIT

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 06 noiembrie 2020, în jurul orei 00.20, polițiștii de ordine publică din Aiud l-au depistat pe un bărbat de 32 de ani, din Aiud, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Transilvaniei din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419