Rămâi conectat

Ştirea zilei

Au pierdut trenul pe care trebuiau să-l aştepte 80 de minute!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trenul Accelerat Iaşi – Timişoara Nord a sosit cu o întârziere de 95 de minute în Staţia CFR Vinţu de Jos, astfel că toţi călătorii care au dorit să meargă la Sibiu au pierdut Personalul cu care aceştia aveau legătură. Aceasta întrucât ceferiştii care deserveau trenul de rang inferior nu au cerut aprobările necesare pentru a amâna cu un minut, două plecarea spre Sibiu. Dacă Acceleratul ar fi sosit la timp, în mod normal călătorii sosiţi de la Iaşi ar fi trebuit să aştepte nu mai puţin de 80 de minute plecarea Personalului spre Sibiu, în Gara Vinţu de Jos. Nemulţumiţi, călătorii au reclamat incidentul la superiori, care au declarat că vor lua măsura sancţionării pecuniare a vinovaţilor. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea