Ziarul Unirea

Au fost reluate lucrările de reabilitare pe strada 21 Decembrie din Cugir

    Acţiunea de reabilitare a străzii 21 Decembrie 1989 Cugir, demarată la începutul toamnei trecute a fost reluată în zilele imediat următoare sărbătorilor Anului Nou.
Vremea bună a permis constructorilor să continue lucrările de înlocuire a reţelelor de apă şi gaze pe porţiunea de stradă cuprinsă între magazinul Furnica şi intersecţia de lângă Podul Cindeni. O investiţie importantă, ce presupune pe lângă înlocuirea reţelelor de apă şi gaze, turnarea unui covor asfaltic pe această mult circulată arteră rutieră, lucrările urmând a se continua în primăvară, având ca punct final piaţa de sus a oraşului.
Reabilitarea acestei străzi a tot fost amânată, în speranţa obţinerii de fonduri europene, în baza unui proiect depus de primărie încă din 2009, în baza Programului Regional Operaţional – Axa prioritară 2 „Reabilitare şi modernizare reţele de străzi urbane”, unde erau cuprinse 7 străzi din Cugir.  Pentru că nu s-a primit niciun răspuns din partea Ministerului Dezvoltării şi Turismului legat de acest proiect, Consiliul Local Cugir  a aprobat finanţare de la bugetul local pentru o porţiune din respectiva investiţie (400.000 de lei), urmând ca în acest an să fie alocate fonduri pentru continuarea lucrărilor. Tot în cadrul proiectului sunt prevăzute, de asemenea, lucrări de execuţie a rigolelor pentru ape pluviale şi reabilitarea trotuarelor cu dale din beton şi borduri. (C.P.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

doru 15 ianuarie 2012 at 17:58

Oamenii seriosi muncesc ,n-au timp de scandaluri in srada sa dea cu pietre in jandarmi

Comentariile sunt oprite