Rămâi conectat

Sport

Atletul David George Cozma (Atletich Aiud) reprezintă România la FOTE

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 24-30 iulie, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism face parte și David George Cozma (ACS Atletich Aiud), în proba de 1500 metri, ca urmare a rezultatelor foarte bune realizate în acest sezon.

Federația Română de Atletism a anunțat că în perioada 11-21 iulie, toți componenții lotului național pentru FOTE 2022 vor participa la un stagiu de pregătire centralizată la Izvorani, la baza sportivă a Comitetului Olimpic după care vor pleca spre Slovacia.

Sportivul din Aiud, născut în anul 2007, a început activitatea de performanță în urmă cu 2 ani și a cucerit titlurile de campion național pe distanța de 800 de metri, atât în sală, cât și în aer liber. Este pregătit la clubul aiudean de antrenoarea Ioana Bozdog, care va fi prezentă în Slovacia pentru a fi alături de elevul său, chiar dacă nu faca parte din delegația “tricoloră”. Până atunci, în weekend, la București, se va desfășura Campionatul Național Under 16 cadeți și Probe Combinate, etapa finală. ACS Atletich Aiud îi are la start pe Bianca Valc și David George Cozma, ce vor aborda probele de 1500 metri (sâmbătă) și 800 metri (duminică).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății din Alba Iulia   A 3-a ediție a atractivului turneu fotbalistic „Ziua familiei” va avea loc duminică, 19 mai. Turneul de fotbal 3 vs 3 (tata, mama și copilul) este organizat în Piața Cetății din Alba Iulia (în fața Universității „1 Decembrie 1918”) […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea