Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Atleţii de la CSO Cugir s-au remarcat la Crosul “Cupa de Toamnă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La începutul săptămânii, la Blaj s-a disputat concursul de cros “Cupa de toamnă”, pentru juniori III, copii 3, 2, 1, competiţie la care au fost prezenţi numeroşi atleţi din judeţ.

Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir a participat cu un număr de 15 sportivi, obţinând următoarele rezultate: *locul întâi: Mihai Cugerean (copii 2), Nicuşor Humaci (juniori III); *locul secund: Nicoleta Aldea (juniori III), Andreea Dudaş (copii 1), Valentin Pantilescu (copii 2), Corina Mataca (copii 3), Ciprian Măgureanu (copii 3); *locul al treilea: Antonio Corciova (copii 3), Paul Paraschiv (copii 1).

Sportivii de sub Drăgana sunt pregătiţi de antrenorul Gheorghe Hăprian, Mihai David (CSO Cugir) a primit distincţia cuvenită celui mai tânăr participant, informaţiile fiindu-ne furnizate de Adrian Mihai, directorul CSO Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea