Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Ați văzut-o? O femeie din satul Mătișești, comuna Ciuruleasa, dispărută de 2 zile, este căutată de familie și polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba caută o femeie ce a plecat de acasă, din comuna Ciuruleasa şi nu a revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La data de 6 septembrie 2018, Postul de Poliţie Ciuruleasa a fost sesizat cu privire la faptul că, în seara zilei de 5 septembrie 2018, MARC SABINA DORINA, de 50 de ani, din localitatea Mătişeşti, comuna Ciuruleasa, a plecat de la domiciliul său şi nu a revenit până în prezent.

Semnalmentele femeii : 1,60 înălțime, păr drept, grizonat, ochi căprui, constituție robustă, faţă rotundă, iar ca semn particular are o aluniţă mare sub bărbie.

La data plecării, aceasta purta un sacou de culoare crem, rochie cu flori şi pantofi negri.

Imediat după sesizare, poliţiştii Postului de Poliţie Ciuruleasa, împreună cu poliţiştii din Abrud şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat activităţile de căutare a femeii, iar aceasta a fost dată în urmărire la nivel național.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea persoanei dispărute sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud

Unirea Ziarul

Publicat

în

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud Bărbatul care a organizat într-un bar din orașul Abrud activităţi de jocuri de noroc, fără a deţine licenţă sau autorizaţie, a fost obligat, definitiv, să achite suma de 800.000 de lei la bugetul de stat. Singura modificare survenită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea