Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Atenționare meteorologică de COD GALBEN pentru județul Alba, până mâine la ora 11. Averse torențiale, descărcări electrice, grindină, vijelii

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare tip cod galben pentru instabilitate atmosferică în cea mai mare parte a țării, printre zonele vizate fiind și județul Alba. În intervalul 31 iulie-1 august se vor semnala averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină.

Prima atenționare este valabilă în intervalul 31 iulie, ora 15 – 31 iulie, ora 23 fiind vizate zonele de munte, precum și în Crișana, Banat, jumătatea de nord a Munteniei și a Olteniei, local în Transilvania și nordul Moldovei, zone în care vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Se vor semnala averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp.

A doua atenționare este valabilă în intervalul 31 iulie, ora 23 – 01 august, ora 11, fiind vizate Crișana, cea mai mare parte a Munteniei și a Transilvaniei, precum și zonele de munte, zone în care vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată.

Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Moața care a mers să „cucerească” Clujul prin pictură: Bianca, o tânără artistă, care doreșe să exprime prin arta sa viața oamenilor din munții Apuseni

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO | Moața care a mers să „cucerească” Clujul prin pictură: Bianca, o tânără artistă, care doreșe să exprime prin arta sa viața oamenilor din munții Apuseni Studentă la Facultatea de Business din cadrul Universității Babeș Bolyai, Bianca este o tânără pasionată de arta de a picta. Îmbină această plăcere cu rădăcinile sale din Țara […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea