Atenționare meteo: Ploi torențiale și vijelii până miercuri seara, în toată țara. VEZI cum va fi vremea în Alba

Paul Voicu - Primar 2020

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenționare de instabilitate atmosferică accentuată, valabilă de marţi, 8 iulie a.c., de la ora 18.00 până miercuri, 9 iulie a.c., la ora 21.00. În toate judeţele ţării vor fi ploi torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie şi, în unele zone, căderi de grindină.

Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie şi, pe arii restrânse, căderi de grindină„, a precizat ANM.

ELIT

În Alba, în cursul zilei de marți vor fi doar înnorări temporare, cu șanse de ploaie doar local, în zonele mai înalte. Instabilitatea atmosferică accentuată se va manifesta în cursul zilei de miercuri, începând cu orele amiezii când sunt prognozate ploi; cantităţile de apă vor depăşi local 15 litri pe metru pătrat şi izolat 20-30 de litri pe metru pătrat.

Pe teritoriul județului temperaturile se vor situa între 26 și 31 de grade Celsius pe timpul zilei și între 16 și 19 grade noaptea, mai scăzute la munte.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...