Atanasiu şi Potor, favoriţi la CJ Alba şi Primăria Alba Iulia

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Surse din cadrul USL Alba ne-au confirmat că protocolul Uniunii stabileşte liste şi candidaturi comune la preşedinţia CJ Alba şi Primăria Alba Iulia. Aceste candidaturi vor fi stabilite în urma unor sondaje ale PNL-PC şi PSD, făcute cu două institute de sondare diferite. Din cercetările sociologice făcute până acum cele mai mari şanse le au Teodor Atanasiu pentru preşedinţia CJ Alba şi Călin Potor, la Primăria Alba Iulia. Candidaţii cei mai bine poziţionaţi urmează să fie validaţi de conducerea centrală a USL. (N.I.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

10 Comentarii

Codrut 18 februarie 2011 at 7:34

Cum poti spune ca ai sanse cand din sondaj reiese ca ai 5% din intentiile de vot ale celor chestionati, si asta in cazul bun la Atanasiu.
Daca vorbim de scursura de Potor lucrurile sunt si mai evidente.

Mircea Hiva 18 februarie 2011 at 8:05

Mai bine mor de foame si umblu descult decat sa votez cu comunistii chiar si liberalizati. Jos comunismul.
Tineti minte trei cuvinte:
FARA CRINEL PRESEDINTE

Viorel 18 februarie 2011 at 8:06

Asta-i putin, Atanasiu si Potor au sanse reale sa ajunga Presedine al Romaniei! Asa baieti, imbatativa-ti cu apa chioara, cu cat sperati mai sus, cu atat va fii dezamagirea mai mare, si poate va lasati de politica, si va veti ocopa, numai cu furatul!

titi 18 februarie 2011 at 8:37

favoritii cui ??

DL x 18 februarie 2011 at 9:24

Nu am nimic cu dl Potor dar Atanasiu nu are ce cauta la Alba Iulia… nu i rusine porcul ordinar sa revina in orasul de care s-a dezis cand a fost la Bucuresti
? Nu a facut nimic de la centru pentru Alba Iulia!!! nu vreau sa caut in arhiva ziarului unirea ce declaratii anti albaiuliene facea domnul cu pricina…. sa-si vada de treaba si sa mearga la Bucuresti ca in Alba nu mai are ce cauta… Atanasiu nu repezinta NIMIC si nici nu va reprezenta ptr judetul ALBA si cu atat mai mult pentru ALBA IULIA!! cat a fost la centru mai mult rau a facut judetului si orasului…. nici sa nu i mai pomeniti numele, sau ce are impresia ca albaiulienii au uitat?

Atanasiu = zero 18 februarie 2011 at 9:25

Atanasiu = zero ALBA nu vrea un om ca el, poate sa-l propuna ca nu-l alege nimeni

rosca 18 februarie 2011 at 10:42

Exista alti oameni de valoare in pnl daca de acolo tre sa fie pres la CJ. Uitati de fostele matrapazlicuri ale eutanasiului cind le-a bagat pe git la primarii programe IT cind a mai fost la CJ?
L’ar mai vota poate doar sotiile.

Paul 18 februarie 2011 at 10:55

vorbe desarte ,echilibru instabil,consoane abrutizate,politica ,politica,politica….

alexandru 18 februarie 2011 at 13:55

si din nou psd iese afara la pauza.psd alba este o prezenta remarcabila politica la nivel judetean.e trist cum cel mai mare partid politic din romania se fereset sa arunce in luptele politice judetene oameni.stau ascunsi dupa cate un articol platit prin presa si asteapta alegerile in speranta ca alianta lor va castiga si vor apuca cate un post numit politic. regretabil modul cum domnul darzu si compania inteleg sa faca politica, regretabil modul cum deputatul coclici reuseste sa stea ascuns tot timpul.pnl este mult mai activ la nivelul judetului alba.prevad o soarta trista actualeii conduceri a psd la nivel local.cat despre domnul atanasiu: sper ca pnl glumeste cu aceasta candidatura, sau se pregateste de un esec la cons judetean.!pana si albani simone p[oate fi o solutie mai atractiva.. sincer…

silviabumb 18 februarie 2011 at 15:17

Eu nu-i mai inteleg pe cei de la PSD cand au fost la putere alaturi de cei de la PDL si au avut ocazia sa faca ceva pentru tara sa se lupte sa aduca tara pe un drum bun au preferat sa se retraga ca lasii sub un pretext fals cea ce a fost de demonstrat s-a demonstrat……..

Comentariile sunt oprite