Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi sună goarna reunirii pentru CSU Alba Iulia | Vasinc, L. Kis și Paleoca – noutățile, deocamdată, pentru Manea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, la ora 14.00, CS Universitatea Alba Iulia, cea mai grăbită formație din Alba, are primul antrenament al anului, pe arena din Galtiu.

După un an 2022 în care s-a reușit promovarea în eșalonul terț, studenții din Cetatea Marii Uniri încep pregătirile de pe poziția a 6-a a Seriei 9, din Liga 3. Programul prevede un cantonament centralizat începând cu 30 ianuarie la Covasna, unde vor fi și primele 3 jocuri de verificare, iar la încheierea stagiului sunt amicalele cu Inter Star Sibiu (11 februarie, pe teren propriu) și dubla cu Jiul Petroșani (25 februarie și 4 martie), o dată liberă fiind în 18 februarie.

Ne dorim să începem bine, să fim feriți de probleme de sănătate, să muncim, să progresăm, să reușim să fim mai buni decât anul trecut”, a precizat antrenorul Mihai Manea.

O veste bună este revenirea la antrenamente a jucătorului de bandă Răzvan Frențiu, absent din pricina unei accidentări o parte însemnată din sezonul de toamnă.

Până în prezent, universitarii au înregimentat 3 jucători: atacantul Andrei Vasinc (30 de ani, revenit din Malta), fundașul Lorand Kis (26 de ani, Jiul Petroșani) și mijlocașul Cristian Paleoca (22 de ani, ultimele 6 luni la CS Ocna Mureș). Mult mai stufoasă este lista despărțirilor din această iarnă, unde se regăsesc 7 nume: V. Domșa, Al. Costea, Costiniuc, Ad. Hăprian, Budin, Cos. Năcreală și Ov. Truță. Dacă Denis Cunțan rămâne până la încheierea contractului, CSU solicitând o sumă importantă pentru acordarea transferului, fotbalistul având discuții cu divizionarele secunde Poli Iași și Unirea Dej, încă este în suspans situația altui tânăr, apărătorul Vlăduț Popa. Acesta, jucător under, a fost până sâmbătă în cantonament centralizat în Antalya cu Hermannstadt și se așteaptă verdictul antrenorului Marius Măldărășanu, care urmează să decidă dacă-l păstrează în efectiv.

Celelalte divizionare terțe din Alba vor începe pregătirea în 18 ianuarie – CS Ocna Mureș, respectiv 23 ianuarie –  Metalurgistul Cugir și CSM Unirea Alba Iulia.

Foto: CSU Alba Iulia (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș, eliminată în sferturile de finală la Under 17, după 2-6 cu SCM Zalău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3). Vizitatorii conduși de Doru Oancea au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu. emoțiile și-au spus din plin cuvântul și după un sfert de oră gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea