Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, sub Drăgana, Metalurgistul Cugir – ASA Tg. Mureş 2 | Performanţa Ighiu caută reabilitarea în Valea Domanului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

metalurgistul-cugir-cs-iernut-3Dacă derby-ul judeţean de la Zlatna l-am tratat pe larg într-un articol separat, în cele ce urmează ne aplecăm asupra jocurilor celorlalte conjudeţene în acest weekend din Liga a 3-a.

*Metalurgistul Cugir – ASA Tg. Mureş 2 (astăzi, ora 17.00, „Arena Cugir”). Sub Drăgana este sărbătoare la propriu, în aceste zile derulându-se ediţia a 19-a a Festivalului „Toamna Cugireană”. Iar formaţia condusă de Călin Moldovan vizează a doua victorie stagională, la al doilea joc consecutiv disputat în faţa fanilor, tocmai pentru a le face suporterilor un cadou în ton cu sărbătoarea din urbe, cu toate că oponenţii nu au cunoscut gustul eşecului şi au remizat recent cu FC Hermannstadt, favorită la şefie Seriei a 5-a. În confruntarea precedentă „roş-albaştrii” s-au impus dramatic, în minutul 90+4, când a punctat Negrescu, succesul cu CS Iernut fiind o binevenită gură de oxigen pentru o formaţie în căutări. „Noi ne propunem să cucerim toate cele trei puncte, progresând în fiecare zi câte puţin, de la antrenament la antrenament. Nu va fi însă deloc facil, întâlnim o echipă incomodă, cu jucători tineri, aflaţi în anticamera formaţiei de prima ligă. Un adversar care a marcat în 7 rânduri şi a revenit în fiecare meci pe tabelă reprezintă o echipă de luat în seamă”, a declarat antrenorul Călin Moldovan, ce nu poate conta pe Varodi (accidentat).

*CSM Şcolar Reşiţa – Performanţa Ighiu (sâmbătă, ora 17.00, „Mircea Chivu”), în Seria a 4-a. Ighienii au ratat complet startul sezonului de care îşi leagă atâtea speranţe şi joacă în „Valea Domanului” cu sabia lui Damocles deasupra capului, împotriva unei formaţii nou-promovate. Un singur punct în chimir, un usturător eşec pe „Cetate” cu Ripensia şi o eliminare dramatică în Cupă la Sebiş sunt pietrele de moară ce atârnă greu pentru gruparea ighiană, aflată în criză de rezultate şi cu moralul la o cotă alarmantă. „Ştim în ce situaţie ne aflăm, că trebuie să recuperăm terenul pierdut şi că există presiunea rezultatelor imediate. Categoric vrem să învingem la Reşiţa şi sperăm să repetăm jocul bun de la Sebiş, cu amendamentul eliminării anumitor erori defensive”, a spus antrenorul Adorian Himcinschi. Vor absenta F. Himcinschi – suspendat după „roşul” din Cupă şi S. Turuş  – nerestabilit complet, însă va reintra Ov. Turuş în linia defensivă.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea