Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi se stabilesc semifinalele Cupei României, Arena, Industria Galda, Inter Ciugud şi Dalia Sport – în „careul de aşi”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Arena Alba Iulia - Dalia Spor 24Arena Alba Iulia, Industria Galda de Jos, Inter Ciugud şi Dalia Sport Daia Română sunt echipele calificate în semifinalele Cupei României (programate în 14 mai), după partidele din sferturile de finală ale întrecerii fotbalistice, tragerea la sorţi având loc astăzi, la ora 15.00, la sediul AJF Alba. Supriza s-a produs la Ciugud, unde Inter a eliminat mult mai bine cotata Viitorul Sântimbru. Comparativ cu anul trecut, doar Dalia Sport Daia Romănă este iar prezentă în “careul de aşi”, în vreme ce Performanţa Alba Iulia, deţinătoarea trofeului a fost eliminată după prelungiri la Galda de Jos. “Dacă ar fi să aleg, aş prefera să joc doar în finală cu Arena Alba Iulia“, a spus antrenorul Alin Hancăş (Industria). “Arena a fost câştigătoarea cupei în trecut, plecând din Liga a V-a  a ajuns să reprezinte Alba în etapele superioare a Cupei, deci este o tradiţie. N-am preferinţă la un adversar anume, dar vreau să jucăm şi să câştigăm finala”, a spus Ştefan Fogoroşi (Arena).

Finala este prevăzută sâmbătă, 7 iunie şi e posibil să asistăm la un şoc în semifinale, un duel între primele două clasate în Liga a IV-a, Industria şi Arena. Rezultate din sferturi: Arena – Olimpia Aiud 2-0 (0-0): Brânză (78), Boanchiş (90+3); Industria Galda – Performanţa Alba Iulia 2-0 (0-0, 0-0): Bodea (111, 114); Inter Ciugud – Viitorul Sântimbru 3-0 (1-0): R. Truşcă (45, 50), P. Dârjan (65); Naţional Rădeşti – Dalia Sport Daia Română 1-4 (0-3): Bârsan (46)/ H. Marian (15, 17), D. Oancea (37 penalty), Bişboacă (75).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea