Rămâi conectat

Actualitate

Astăzi se decide la Curtea de Apel Alba Iulia eliberarea angajaţilor de la DGFP

Dan HENEGAR

Publicat

în

Curtea de Apel Alba Iulia se pronunţă astăzi asupra cererilor de eliberare formulate la termenul de săptămâna trecută de apărătorii celor patru inculpaţi aflaţi în arest preventiv în dosarul „Pomponio – DGFP” – Ioan Dobra, Dorin Conţan, Mihail Sârbu şi Ioan Ispas. Cei patru, acuzaţi că ar fi sprijinit şi îndrumat un grup infracţional nestructurat de la grupul de firme Pomponio, se află după gratii încă din luna mai 2011. La prelungirea stării de arest preventiv a contribuit atitudinea celor patru care după ce au fost reţinuţi au încercat să influenţeze martorii şi să-i ameninţe pentru a-şi retrage plângerile. În acest dosar au fost trimise în total 14 persoane. La termenul din 11 noiembrie s-a dispus disjungerea cauzei pentru 6 angajaţi de la Pomponio care şi-au recunoscut faptele şi care vor fi judecaţi în procedură de urgenţă. În acest nou dosar instanţa va pronunţa o soluţie în 25 noiembrie. (I.P.)

UPDATE: Curtea de Apel Alba Iulia a respins cererile de înlocuire a arestării preventive cu măsuri neprivative de libertate pentru cei 4 angajaţi de la D.G.F.P. Alba, judecaţi în dosarul Pomponio D.G.F.P. Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Î.C.C.J.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea