Rămâi conectat

Ştirea zilei

ASTĂZI: Partidul AUR, PROTEST în fața Prefecturii din Alba Iulia, împotriva măsurilor anti-COVID impuse de Guvern

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un protest împotriva restricțiilor anti-COVID impuse de Guvern va avea loc astăzi, 29 martie, la ora 17:00, în fața Instituției Prefectului din Alba Iulia.

George Simion, liderul partidului AUR, şi-a chemat susţinătorii să participe, luni, la proteste faţă de restricţiile impuse de autorităţi pentru a stopa creşterea numărului de cazuri de COVID-19.

Într-o postare pe reţelele de socializare, George Simion cataloghează restricţiile de pandemie drept „aberante”.

„Nu ştiu dacă vouă v-a ajuns cuţitul la os, dar nouă da. Nu ne-aţi votat pentru a sta în băncile din Parlament impasibili la restricţiile pe care ni le impun politrucii în frunte cu Klaus Iohannis. Ce se întâmplă în zilele astea în România este inadmisibil şi de asta trebuie, e de datoria noastră, să ieşim în stradă.

Mâine la ora 17.00 nu mai stăm în casă, nu mai e timpul să stăm în case. E timpul să ieşim în stradă pentru drepturile noastre, pentru libertatea noastre, pentru că aceste restricţii sunt de-a dreptul aberante”, a transmis liderul AUR într-un live pe reţelele de socializare.

El i-a invitat pe toţi cei nemulţumiţi de restricţii, să se adune, luni, la ora 17.00 în faţa sediilor prefecturilor din oraşele în care locuiesc.

În ceea ce priveşte amendarea protestatarilor, George Simion spune că „Avem dreptul constituţional la protest. Nu mai suntem în stare de urgenţă. Dacă respectăm regulile, jandarmii nu au de ce să riposteze”.

Postarea lui George Simion vine în timp ce în mai multe oraşe din ţară sute de oameni au ieşit duminică seara pe străzi pentru a protesta faţă de restricţii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea