Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, ora 18.00, Volei Alba-Blaj – UNIC Piatra Neamţ *Repetiţie, cu public, pentru play-off

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ultima „intermediară” a Diviziei A1 la volei feminin aduce în Sala „Timotei Cipariu”, astăzi, de la ora 18.00 pe Unic Piatra Neamţ (locul 7, 23 de puncte, 7 victorii, 11 insuccese). Învinse acasă de CSM Târgovişte, moldovencele nu au şanse să intre în play-off, iar amfitrioanele sunt sigure de poziţionarea la finele sezonului regulat pe locul al treilea, caz în care vor întâlni în faza întâi a play-off-ului echipa ce se va situa pe locul 6 (CSM Bucureşti şi CSM Târgovişte – la egalitate, câte 30 de puncte). Înfrângerea recentă din Capitală (1-3), ce a suscitat numeroase comentarii în mediul online a însemnat al 4-lea eşec stagional al trupei din „Mica Romă”, ce are 45 de puncte (15 victorii).

*Pregătire pentru play-off

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Înaintea startului campionatului în curs, cele două combatante au făcut „schimb” de jucătoare, Laura Mastahac plecând de la Blaj la Piatra Neamţ, de unde a venit Adina Stanciu. La mijlocul săptămânii trecute, după victoria din derby-ul Ardealului, cu Medicina Tg. Mureş gruparea blăjeană anunţa că jocurile rămase până la sfârşitul sezonului regulat vor fi utilizate pentru folosirea şi verificarea potenţialului voleibalistelor care au evoluat mai puţin până în prezent. „Respectăm publicul o să folosim întregul efectiv şi sub nicio formă nu considerăm acest joc drept unul de vacanţă. Ne propunem să câştigăm toate cele trei întâlniri rămase (n.r. – Unic Piatra Neamţ, la Constanţa şi acasă cu Craiova). Atmosfera este normală la echipă, iar jucătoarele pe care vom miza trebuie să dovedească seriozitate şi concentrare”, a precizat antrenorul Branko Gajic (Volei Alba-Blaj).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea