Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 18.00, Metalurgistul Cugir – CS Ineu *După două eşecuri, succesul e vital pentru trupa de sub Drăgana

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir-National Sebis p.o.38Două nou promovate, Metalurgistul Cugir şi CS Ineu se întâlnesc astăzi, 6 mai, de la ora 18.00, în prima „intermediară” din play-off-ul Seriei a 5-a din Liga a 3-a, pe Arena „CSO”. După 6 etape consecutive petrecute în fotoliul liderului, Metalurgistul Cugir a suferit două eşecuri la rând (o premieră în această stagiune) cu contracandidatele din Arad şi a ajuns pe ultima treaptă a podiumului. Stări de spririt similare în cele două tabere, combatantele neavând un moral strălucit. După ce au pierdut dramatic, în minutul 90+3 la Pâncota, elevii lui Opric sunt constrânşi să se impună pentru a nu scăpa trena, tot astăzi fiind derby-ul primelor clasate, Naţional Sebiş şi Şoimii Pâncota, ambele cu un punct mai mult decât conjudeţenii. Ineuanii sunt şi mai jos, întrucât au 3 înfrângeri în play-off, 4 la rând, seria neagră cu un singur punct în 6 jocuri fiind fatală pentru antrenorul Adrian Abrudan, înlocuit cu Marius Ciubăncan.

*Absentează Marius Neagu

Cugirul nu va beneficia în al 4-lea joc succesiv de serviciile unei piese de bază, mijlocaşul Marius Neagu – bolnav, o pierdere importantă a liniei mediane. „Victoria este obligatorie. Aşa ar fi normal, întrucât am pierdut ultimele două confruntări, nu contează cum, şi suntem obligaţi să luăm toate punctele pentru a rămâne în cursă şi a ne bate până la final cu cele două oponente din Arad”, a declarat antrenorul Marius Opric. În cele două confruntări din sezonul regulat, avantaj pentru Cugir, 2-0 pe „Cetate”, respectiv o remiză, 2-2 în Ţara Zărandului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății din Alba Iulia   A 3-a ediție a atractivului turneu fotbalistic „Ziua familiei” va avea loc duminică, 19 mai. Turneul de fotbal 3 vs 3 (tata, mama și copilul) este organizat în Piața Cetății din Alba Iulia (în fața Universității „1 Decembrie 1918”) […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea