Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Astăzi, ora 18.00, Fleşeriu versus Popov *CSM Satu Mare – CSU Alba Iulia, primul duel din finala mică

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 

În 26 ianuarie, Miroslav Popov a debutat pe banca tehnică a studentelor albaiuliene cu un eşec la Satu Mare, iar acum tehnicianul sârb se întoarce în Nord, dar cu totul alte scopuri, duel cu CSM-ul din localitate, astăzi, la ora 18.00, pentru medalia de bronz a Ligii Naţionale de baschet feminin, postură inedită pentru CSU. “Mi-aş fi dorit în finala mică să jucăm cu ICIM Arad, pentru că Aradul are un lot restrâns numeric, precum şi suficiente probleme medicale. Cu CSM Satu Mare nu ne va fi simplu, însă încercăm să urcăm pe podium, să cucerim o nouă medalie. Şansele sunt împărţite, iar noi trebuie să jucăm la un nivel apropiat de disputa cu CSM Târgovişte din semifinale”, a spus Miroslav Popov. Al doilea meci este programat în Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, în Sala Universităţii “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Între cele două grupări, scoase din semifinale după trei jocuri cu ICIM Arad, respectiv CSM Târgovişte, s-a iscat o rivalitate în sezonul trecut, când Fleşeriu l-a eliminat în urmă cu un an, în aprilie 2012, dramatic pe Bilek din play-off, CSM-ul având acum 4 victorii consecutive împotriva studentelor din Cetatea Marii Uniri.

*Eleş, Laza şi Papp împotriva fostei echipe

Multe legături sentimentale pentru Petru Eleş (directorul sportiv), Eniko Laza (originară din Satu Mare) şi Laura Papp (a jucat două sezoane la CSM, căsătorită cu un sătmărean), ce apar împotriva fostei echipe. “Este a treia serie de play-off în care ne angrenăm fără avantajul terenului propriu. Raportat la anul trecut, rolurile s-au inversat, noi suntem în ascensiune. Nu-i un meci special pentru mine, încercăm să producem surpriza şi să câştigăm o medalie mult visată. Din punctul meu de vedere Popov este un antrenor mai experimentat şi mai puţin conservator decât Fleşeriu”, a declarat Petru Eleş (CSU Alba Iulia). Va fi şi un duel al tehnicienilor, întrucât înainte de performanţele din Final Four-ul Cupei României şi accederea în penultimul act al întrecerii baschetbalistice, Dan Fleşeriu reprezenta, la acea vreme, pentru oficialii albaiulieni o alternativă la banca tehnică, însă realizările lui Popov au înclinat decisiv balanţa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea